Vivé is bang voor de pop: "Het is geen succes. Doe maar terug in de tas" (video)

Vivé is bang voor de pop: "Het is geen succes. Doe maar terug in de tas" (video)

<em>Vivé</em> is bang voor de <em>pop</em>: &quot;Het is geen succes. Doe maar terug in de tas&quot; (video) Vivé, de jongste dochter van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer, krijgt een pop van Martien Meiland. Ook Claire komt even kijken. De pop lijkt geen succes want kleine Vivé is een beetje bang. Martien doet meteen de pop weer in de tas. Bekijk het Chateau Meiland-fragment hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Vivé slaat zus Claire: wanhopige Maxime Meiland deelt de video Bekijk deze video » Levensgevaarlijk: Martien Meiland knoeit met het stroom Bekijk deze video »
Dinsdag 7 november 2023 om 09:38

Vivé, de jongste dochter van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer, krijgt een pop van Martien Meiland. Ook Claire komt even kijken. De pop lijkt geen succes want kleine Vivé is een beetje bang. Martien doet meteen de pop weer in de tas. Bekijk het Chateau Meiland-fragment hieronder:

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's