Samenvatting PSV - Lens (groepsfase Champions League)

Samenvatting PSV - Lens (groepsfase Champions League)

Samenvatting <em>PSV - Lens</em> (groepsfase Champions League) Goals en hoogtepunten PSV - Lens Samenvatting PSV - Lens (groepsfase Champions League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en Lens in de groepsfase van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing PSV - Lens PSV en Lens spelen in de groepsfase van de Champions League tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Daniel Siebert. Lees hier waar je de wedstrijd PSV - Lens op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Lens - PSV (groepsfase Champions League) Bekijk deze video » Opstelling PSVBenitez; Teze, Silva, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, L. de Jong, Lozano. Opstelling LensSamba; Gradit, Danso, Medina; Frankowski, Mendy, Samed, Machado; Sotoca, Fulgini; Wahi. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en Lens in de groepsfase van de Champions League.
Voetbal :
Samenvatting PSV - Lens (groepsfase Champions League)

Goals en hoogtepunten PSV - Lens

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en Lens in de groepsfase van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing PSV - Lens

PSV en Lens spelen in de groepsfase van de Champions League tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Daniel Siebert.

Lees hier waar je de wedstrijd PSV - Lens op tv kunt kijken.

Opstelling PSV
Benitez; Teze, Silva, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, L. de Jong, Lozano.

Opstelling Lens
Samba; Gradit, Danso, Medina; Frankowski, Mendy, Samed, Machado; Sotoca, Fulgini; Wahi.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en Lens in de groepsfase van de Champions League.

Actuele video's

Meer actuele video's