Monica Geuze in panel nieuwe reeks The Masked Singer: ‘Heb mezelf niet omvergeblazen’

Monica Geuze in panel nieuwe reeks The Masked Singer: ‘Heb mezelf niet omvergeblazen’

Monica Geuze in panel nieuwe reeks <em>The Masked Singer</em>: ‘Heb mezelf niet omvergeblazen’ Zien: dit zijn de twintig nieuwe karakters in The Masked Singer (video) Niemand minder dan Monica Geuze zit in het panel in het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Maar als we de influencer moeten geloven hoeven we niet veel van haar te verwachten. Monica vertelt bij Beau dat het thuis op de bank veel makkelijker is om te raden wie er in het pak zit dan in de studio. “Ik heb mezelf niet omvergeblazen, laat ik het daarop houden.” Bekijk de video van Beau hieronder. The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL Talkshow (@rtltalkshow) Nieuwe karakters The Masked Singer uitgelekt: o.a. Tovenaar en Schaap (SPOILER) Bekijk deze video » Ruben Nicolai over nieuw seizoen The Masked Singer: 'Allermooiste pakken' Bekijk deze video »

Zien: dit zijn de twintig nieuwe karakters in The Masked Singer (video)

Niemand minder dan Monica Geuze zit in het panel in het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Maar als we de influencer moeten geloven hoeven we niet veel van haar te verwachten. Monica vertelt bij Beau dat het thuis op de bank veel makkelijker is om te raden wie er in het pak zit dan in de studio. “Ik heb mezelf niet omvergeblazen, laat ik het daarop houden.”

Bekijk de video van Beau hieronder.

The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV