Nick Schilder op het podium herenigd met Simon Keizer: 'Ontzettend leuk' (video)

Nick Schilder op het podium herenigd met Simon Keizer: 'Ontzettend leuk' (video)

Nick en Simon waren voor even weer bij elkaar. In Shownieuws vertelde Nick Schilder dat dat goed is bevallen. Bekijk de beelden hieronder.

<em>Nick Schilder</em> op het podium herenigd met Simon Keizer: 'Ontzettend leuk' (video) Nick en Simon waren voor even weer bij elkaar. In Shownieuws vertelde Nick Schilder dat dat goed is bevallen. Bekijk de beelden hieronder. HerenigingNick Schilder heeft een paar weken geleden weer met Simon Keizer op het podium gestaan voor The Streamers in de Gelredome. In Shownieuws blikte hij terug op deze muzikale hereniging. 'Het was heel leuk om te doen.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Beste Zangers: Marco Bakker en Nick Schilder schitteren met You Raise Me Up (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Meau zingt voor het eerst in het Engels met Nick Schilder (video) Bekijk deze video » Het Eurovisie Songfestival 2024: wordt het Nick Schilder of Gerard Joling? (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hereniging
Nick Schilder heeft een paar weken geleden weer met Simon Keizer op het podium gestaan voor The Streamers in de Gelredome. In Shownieuws blikte hij terug op deze muzikale hereniging. 'Het was heel leuk om te doen.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's