Bekijk de trailer van Reacher seizoen 2, vanaf 15 december op Prime Video

Bekijk de trailer van Reacher seizoen 2, vanaf 15 december op Prime Video

Na het slot van de door John Krasinski geleidde serie Jack Ryan is afgelopen, moet Prime Video het doen met de actieserie Reacher, die terug is met een tweede seizoen. De trailer is hieronder te zien.

Bekijk de trailer van <em>Reacher</em> seizoen 2, vanaf 15 december op Prime Video Na het slot van de door John Krasinski geleidde serie Jack Ryan is afgelopen, moet Prime Video het doen met de actieserie Reacher, die terug is met een tweede seizoen. De trailer is hieronder te zien. Brute moordenHet tweede seizoen begint wanneer de ervaren militaire politie-onderzoeker Jack Reacher een gecodeerd bericht ontvangt waarin staat dat enkele leden van zijn voormalige U.S. Army-eenheid, de 110th MP Special Investigations, één voor één op mysterieuze en brute wijze zijn vermoord. Reacher laat zijn zwervende bestaan achter en herenigt zich met drie van zijn vroegere teamleden, samen bundelen ze hun krachten en gaan op onderzoek uit. Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je Reacher kunt kijken. Bekijk ook See you in hell! Bekijk hier de trailer van Hazbin Hotel Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Invincible seizoen 2: gaat Mark zijn vader achterna? Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Reacher seizoen 2, vanaf 15 december op Prime Video

Brute moorden
Het tweede seizoen begint wanneer de ervaren militaire politie-onderzoeker Jack Reacher een gecodeerd bericht ontvangt waarin staat dat enkele leden van zijn voormalige U.S. Army-eenheid, de 110th MP Special Investigations, één voor één op mysterieuze en brute wijze zijn vermoord. Reacher laat zijn zwervende bestaan achter en herenigt zich met drie van zijn vroegere teamleden, samen bundelen ze hun krachten en gaan op onderzoek uit.

Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je Reacher kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's