Zien: het Stinkdier schittert met uitstekende performance in The Masked Singer (video)

Zien: het Stinkdier schittert met uitstekende performance in The Masked Singer (video)

Zaterdag 11 november 2023 om 08:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 10 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Zien: het Stinkdier schittert met uitstekende performance in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 10 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Ondanks dat het Stinkdier niet altijd even fris ruikt, maakt hij wel direct een goede indruk op de panelleden. Die zitten natuurlijk ook veilig ver weg. Met zijn swingende moves en veelzijdige stem overtuigd hij iedereen van zijn talent. Maar wie gaat er schuil achter het masker? The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Kijkers over Monica Geuze in The Masked Singer: "Kan deze plamuurkut snel verdwijnen" Bekijk deze video »
TV :
Zien: het Stinkdier schittert met uitstekende performance in The Masked Singer (video)

Ondanks dat het Stinkdier niet altijd even fris ruikt, maakt hij wel direct een goede indruk op de panelleden. Die zitten natuurlijk ook veilig ver weg. Met zijn swingende moves en veelzijdige stem overtuigd hij iedereen van zijn talent. Maar wie gaat er schuil achter het masker?

The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's