Sterren op het doek gemist? Arjen Robben de eerste deelnemer van nieuw seizoen

Sterren op het doek gemist? Arjen Robben de eerste deelnemer van nieuw seizoen

<em>Sterren op het doek</em> gemist? <em>Arjen Robben</em> de eerste deelnemer van nieuw seizoen Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Sterren op het doek We kunnen weer genieten van een nieuwe reeks van Sterren op het doek. In het programma wordt een portret gemaakt van een BN’er en ondertussen worden ze geïnterviewd door Özcan Akyol. Zaterdagavond zagen we Arjen Robben als eerste deelnemer voorbijkomen. Dutch Atelier of Realist Art deelt beelden van de aflevering. Zie de video hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Dutch Atelier of Realist Art (@dutch_atelier_of_realist_art_) FC GroningenArjen Robben is gestopt met voetballen, maar bij FC Groningen is hij nog altijd kind aan huis. In het stadion van zijn club ontmoet hij Özcan Akyol en de drie kunstenaars die hem portretteren voor 'Sterren op het doek'. Arjen praat over zijn jeugd, zijn passie om altijd tot het uiterste te gaan en de belangrijke rol die zijn gezin speelt tijdens zijn carrière als profvoetballer. In het Groninger Museum krijgt Arjen de portretten te zien. Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Sterren op het doek start 11 november: dit zijn alle deelnemers Bekijk deze video » Arjen Robben in Sterren op het doek: "De waardering die ze voor je hebben als mens is het mooist" Bekijk deze video »
Zondag 12 november 2023 om 10:36

Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Sterren op het doek

We kunnen weer genieten van een nieuwe reeks van Sterren op het doek. In het programma wordt een portret gemaakt van een BN’er en ondertussen worden ze geïnterviewd door Özcan Akyol. Zaterdagavond zagen we Arjen Robben als eerste deelnemer voorbijkomen. Dutch Atelier of Realist Art deelt beelden van de aflevering. Zie de video hieronder.

Lees verder onder de video.

FC Groningen
Arjen Robben is gestopt met voetballen, maar bij FC Groningen is hij nog altijd kind aan huis. In het stadion van zijn club ontmoet hij Özcan Akyol en de drie kunstenaars die hem portretteren voor 'Sterren op het doek'. Arjen praat over zijn jeugd, zijn passie om altijd tot het uiterste te gaan en de belangrijke rol die zijn gezin speelt tijdens zijn carrière als profvoetballer. In het Groninger Museum krijgt Arjen de portretten te zien.

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's