Nieuw seizoen Sterren op het doek start 11 november: dit zijn alle deelnemers

Nieuw seizoen Sterren op het doek start 11 november: dit zijn alle deelnemers

Nieuw seizoen <em>Sterren op het doek</em> start 11 november: dit zijn alle deelnemers Bekijk hierboven: Matthijs van Nieuwkerk over zijn salaris in Sterren op het doek Vanaf 11 november kun je weer genieten van een nieuwe reeks van Sterren op het doek. In het programma wordt een portret gemaakt van een BN’er en ondertussen worden ze geïnterviewd door Özcan Akyol. Arjen Robben en Miljuschka WitzenhausenIn Sterren op het doek gaan de kunstenaars aan de slag om een zo mooi mogelijk portret te maken van een bekende Nederlander. Deze keer zijn de deelnemers: Arjen Robben, Olcay Gulsen, Daan Schuurmans, Tineke de Nooij, Johanna ter Steege, Thomas Erdbrink, Glenn de Randamie (Typhoon) en Miljuschka Witzenhausen. Zij moeten goed stilzitten om te poseren, maar ondertussen worden ze stevig aan de tand gevoeld door Eus. Aan het eind van het programma moeten ze een keuze maken: welk schilderij is hun favoriet? Bekijk alle deelnemers van de nieuwe reeks van Sterren op het doek hieronder. Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Sterren op het doek: Daphne Deckers geraakt door herinneringen aan vader Bekijk deze video » Sterren op het doek: Sinan Can ontsnapte aan de dood bij bomaanslag in Irak Bekijk deze video » Sterren op het doek: Annechien Steenhuizen blijft niet tot 67e achtuurjournaal presenteren Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 28 september 2023 om 15:22

Bekijk hierboven: Matthijs van Nieuwkerk over zijn salaris in Sterren op het doek

Vanaf 11 november kun je weer genieten van een nieuwe reeks van Sterren op het doek. In het programma wordt een portret gemaakt van een BN’er en ondertussen worden ze geïnterviewd door Özcan Akyol.

Arjen Robben en Miljuschka Witzenhausen
In Sterren op het doek gaan de kunstenaars aan de slag om een zo mooi mogelijk portret te maken van een bekende Nederlander. Deze keer zijn de deelnemers: Arjen Robben, Olcay Gulsen, Daan Schuurmans, Tineke de Nooij, Johanna ter Steege, Thomas Erdbrink, Glenn de Randamie (Typhoon) en Miljuschka Witzenhausen. Zij moeten goed stilzitten om te poseren, maar ondertussen worden ze stevig aan de tand gevoeld door Eus. Aan het eind van het programma moeten ze een keuze maken: welk schilderij is hun favoriet?

Bekijk alle deelnemers van de nieuwe reeks van Sterren op het doek hieronder.

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's