Paul de Leeuw afgekraakt door Guido den Aantrekker vanwege succes Even tot hier (video)

Paul de Leeuw afgekraakt door Guido den Aantrekker vanwege succes Even tot hier (video)

Zaterdagavond startte een nieuw seizoen van Even tot Hier. Het programma is weer een kijkcijferhit. Shownieuws heeft het over de NPO 1-show in de video hieronder.

Hotel Hollandia
Guido den Aantrekker laat weten dat er ruim twee miljoen mensen naar Even tot Hier keken en dat deze show 'niets' is in vergelijking met de zaterdagavondshow van Paul de Leeuw Hotel Hollandia: "Dit is echt het vijfvoudige daarvan."

Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Paul de Leeuw</em> afgekraakt door <em>Guido den Aantrekker</em> vanwege succes <em>Even tot hier</em> (video) Zaterdagavond startte een nieuw seizoen van Even tot Hier. Het programma is weer een kijkcijferhit. Shownieuws heeft het over de NPO 1-show in de video hieronder. Hotel HollandiaGuido den Aantrekker laat weten dat er ruim twee miljoen mensen naar Even tot Hier keken en dat deze show 'niets' is in vergelijking met de zaterdagavondshow van Paul de Leeuw Hotel Hollandia: "Dit is echt het vijfvoudige daarvan." Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Even tot Hier: Wie van partij Nieuw Sociaal Contract wordt premier? Bekijk deze video » Ruim 2 miljoen kijkers Even Tot Hier met glansrol voor Rico Verhoeven en Alain Clark (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's