Even tot Hier: Wie van partij Nieuw Sociaal Contract wordt premier?

Even tot Hier: Wie van partij Nieuw Sociaal Contract wordt premier?

Zondag 12 november 2023 om 10:14

Gisteren startte een nieuw seizoen van Even tot Hier. Het ging onder andere over de politieke partij Nieuw Sociaal Contract. De partij staat bovenaan in de peilingen. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Premier
Even tot Hier deelt op YouTube het bovenstaande fragment en schrijft: "Waarschijnlijk wordt iemand op de lijst van NSC onze nieuwe premier. Maar wie? Pieter Omtzigt zegt dat hij het niet gaat doen, dus dan blijven er tweeënveertig NSC'ers over. Anja, Lucas of René, wie wordt straks de premier?"

Bekijk een mooi moment voor de heren van Even tot Hier in de Shownieuws-video hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot Hier</em>: Wie van partij <em>Nieuw Sociaal Contract</em> wordt premier? Gisteren startte een nieuw seizoen van Even tot Hier. Het ging onder andere over de politieke partij Nieuw Sociaal Contract. De partij staat bovenaan in de peilingen. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. PremierEven tot Hier deelt op YouTube het bovenstaande fragment en schrijft: "Waarschijnlijk wordt iemand op de lijst van NSC onze nieuwe premier. Maar wie? Pieter Omtzigt zegt dat hij het niet gaat doen, dus dan blijven er tweeënveertig NSC'ers over. Anja, Lucas of René, wie wordt straks de premier?" Bekijk een mooi moment voor de heren van Even tot Hier in de Shownieuws-video hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Even tot hier-heren hangen in de Wall of Fame van Beeld & Geluid Bekijk deze video »
TV :
Even tot Hier: Wie van partij Nieuw Sociaal Contract wordt premier?

Actuele video's

Meer actuele video's