Hilarisch: Dionne Stax op de snowbike in Oostenrijk (Droomhuis Gezocht)

Hilarisch: Dionne Stax op de snowbike in Oostenrijk (Droomhuis Gezocht)

Hilarisch: Dionne Stax op de <em>snowbike</em> in Oostenrijk (<em>Droomhuis Gezocht</em>) Maandag 13 november zagen we in Droomhuis Gezocht hoe Dionne Stax aan het snowbiken was terwijl Carrie op zoek was naar een droomhuis in Oostenrijk voor Leon en Marjolein. Bekijk het fragment waarin Dionne op de sneeuwfiets zit hieronder. Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Bekijk ook SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Libelle in The Masked Singer (video) Bekijk deze video » Bekend Nederland loopt uit voor seizoensopening Het Sinterklaasjournaal! Bekijk deze video »

Maandag 13 november zagen we in Droomhuis Gezocht hoe Dionne Stax aan het snowbiken was terwijl Carrie op zoek was naar een droomhuis in Oostenrijk voor Leon en Marjolein. Bekijk het fragment waarin Dionne op de sneeuwfiets zit hieronder.

Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV