Bekend Nederland loopt uit voor seizoensopening Het Sinterklaasjournaal!

Bekend Nederland loopt uit voor seizoensopening Het Sinterklaasjournaal!

Bekend Nederland loopt uit voor seizoensopening <em>Het Sinterklaasjournaal</em>! Ouderwets genieten! Het Sinterklaasjournaal begint, dit weten we tot nu toe De eerste aflevering van Het Sinterklaasjournaal zit er weer op. Daarmee is ook de verhaallijn voor dit jaar bekend en het is weer een grote ramp! Het grote boek van Sinterklaas ligt namelijk nog in Spanje! De pieten zijn met Sinterklaas allang onderweg naar ons kikkerlandje. Hoe gaan ze dit ooit oplossen? Tekst gaat verder hieronder. De stoomboot kan niet in Gorinchem aanmeren omdat de stroomboot daar ligt en ze zijn ook nog eens het grote boek vergeten. Wat een drama en ellende weer! Hopelijk zinkt de boot dit jaar niet! #sinterklaasjournaal— Kayleigh (@04041997x) November 13, 2023 Echt GorinchemsDe eerste aflevering stond vooral in het teken van Gorinchem. De Zuid-Hollandse stad is de place to be aankomende zaterdag tijdens de officiële intocht. Verslaggeefster Rachel komt er al snel achter hoe je Gorinchem goed uitspreekt en krijgt meerdere lessen over wat nu echt Gorinchems is. Daarnaast leren we ook dat Gorinchem een stroomboot heeft en die ligt op de plek waar de stoomboot moet aankomen. Grote problemen! Tekst gaat verder hieronder. Zit er eentje klaar hoor! #typischgorkum #sinterklaasjournaal pic.twitter.com/5AWQeXV5vS— Leonie Knoester (@LeonieKnoester) November 13, 2023 BN'ersEr zijn maar weinig programma's waarvoor BN'ers ja zeggen voor een paar minuten in beeld. Het Sinterklaasjournaal is het weer gelukt. Dionne Stax puzzelt graag en het Pietenhuis staat opeens op de set van Heel Holland Bakt. Kijk hieronder wie er nog meer in de eerste aflevering zat. Diederik Gommers Hahaha @GommersDiederik in het #sinterklaasjournaal pic.twitter.com/4QcrYhCCgT— Anne Buis (@AnneMarijntjeB) November 13, 2023 André van Duin En André van Duin natuurlijk ? #sinterklaasjournaal pic.twitter.com/cGi6mdV8d9— Anne Buis (@AnneMarijntjeB) November 13, 2023 Janny en Robert Hahahaha Heel Sinterklaas Bakt met Janny en Robèrt ? #sinterklaasjournaal pic.twitter.com/EJ3XrXngjf— Anne Buis (@AnneMarijntjeB) November 13, 2023 Peter Heerschop En @peterheerschop zit ook in het #sinterklaasjournaal ? pic.twitter.com/54HqWn8yzp— Anne Buis (@AnneMarijntjeB) November 13, 2023 Wordt het Grote Boek van Sinterklaas nog gevonden? Het Sinterklaasjournaal met Diewertje Blok is elke werkdag te zien om 18:00 op NPO3. Je kunt alle afleveringen terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Diewertje Blok over start Sinterklaasjournaal: 'Proberen contact te leggen met stoomboot en Pietenhuis' Bekijk deze video » Zien: Dieuwertje Blok onthult welke BN'ers in Het Sinterklaasjournaal opduiken Bekijk deze video » Sinterklaasjournaal: kinderen overstuur door gezonken stoomboot, is het te eng? Bekijk deze video » Carly Wijs geschrokken van Het Sinterklaasjournaal: 'Ik vond het shocking' (video) Bekijk deze video » Rob Goosens kritisch op horror Sinterklaasjournaal: "Opsporing Verzocht in het klein" Bekijk deze video »
TV :
Bekend Nederland loopt uit voor seizoensopening Het Sinterklaasjournaal!
Maandag 13 november 2023 om 19:32

Ouderwets genieten! Het Sinterklaasjournaal begint, dit weten we tot nu toe

De eerste aflevering van Het Sinterklaasjournaal zit er weer op. Daarmee is ook de verhaallijn voor dit jaar bekend en het is weer een grote ramp! Het grote boek van Sinterklaas ligt namelijk nog in Spanje! De pieten zijn met Sinterklaas allang onderweg naar ons kikkerlandje. Hoe gaan ze dit ooit oplossen?

Tekst gaat verder hieronder.

Echt Gorinchems
De eerste aflevering stond vooral in het teken van Gorinchem. De Zuid-Hollandse stad is de place to be aankomende zaterdag tijdens de officiële intocht. Verslaggeefster Rachel komt er al snel achter hoe je Gorinchem goed uitspreekt en krijgt meerdere lessen over wat nu echt Gorinchems is. Daarnaast leren we ook dat Gorinchem een stroomboot heeft en die ligt op de plek waar de stoomboot moet aankomen. Grote problemen!

Tekst gaat verder hieronder.

BN'ers
Er zijn maar weinig programma's waarvoor BN'ers ja zeggen voor een paar minuten in beeld. Het Sinterklaasjournaal is het weer gelukt. Dionne Stax puzzelt graag en het Pietenhuis staat opeens op de set van Heel Holland Bakt. Kijk hieronder wie er nog meer in de eerste aflevering zat.

Diederik Gommers

André van Duin

Janny en Robert

Peter Heerschop

Wordt het Grote Boek van Sinterklaas nog gevonden? Het Sinterklaasjournaal met Diewertje Blok is elke werkdag te zien om 18:00 op NPO3. Je kunt alle afleveringen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's