Shownieuws: heeft Leonardo DiCaprio nieuwe 25 jarige vriendin?

Shownieuws: heeft Leonardo DiCaprio nieuwe 25 jarige vriendin?

Dinsdag 14 november 2023 om 14:25

Leonardo DiCaprio is 49 jaar geworden en dat vierde hij groots. In Shownieuws weten ze dat de feestjes van Leonardo berucht en beroemd zijn.

Lady Gaga
Deze keer waren grote Hollywoodsterren als Beyoncé met Jay-Z en Lady Gaga aanwezig en gaf o.a. Lil Wayne een optreden. Een ongenode gast werd zonder pardon geweerd, zijn ex vriendin Victoria Lamas. Terwijl zijn nieuwe 25 jarige vriendin, model Vittoria Ceretti op de feestelijke avond niet van zijn zijde week.

Bekijk beelden van de (ex) vriendin van Leonardo DiCaprio in het fragment uit Showniews hieronder.

<em>Shownieuws</em>: heeft <em>Leonardo DiCaprio</em> nieuwe 25 jarige vriendin? Leonardo DiCaprio is 49 jaar geworden en dat vierde hij groots. In Shownieuws weten ze dat de feestjes van Leonardo berucht en beroemd zijn. Lady GagaDeze keer waren grote Hollywoodsterren als Beyoncé met Jay-Z en Lady Gaga aanwezig en gaf o.a. Lil Wayne een optreden. Een ongenode gast werd zonder pardon geweerd, zijn ex vriendin Victoria Lamas. Terwijl zijn nieuwe 25 jarige vriendin, model Vittoria Ceretti op de feestelijke avond niet van zijn zijde week. Bekijk beelden van de (ex) vriendin van Leonardo DiCaprio in het fragment uit Showniews hieronder. Bekijk ook Lil' Kleine besluit grachtenpand te koop te zetten voor 3,25 miljoen (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Geert Hoes getroffen door parasiet en zeldzame bacterie: "35 kilo afgevallen" Bekijk deze video » Bassie en Adriaan in de bioscoop met Een Schat een Herinneringen: "Hectisch en chaotisch" Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's