Zien: Geert Hoes getroffen door parasiet en zeldzame bacterie: "35 kilo afgevallen"

Zien: Geert Hoes getroffen door parasiet en zeldzame bacterie: "35 kilo afgevallen"

<em>Zien</em>: <em>Geert Hoes</em> getroffen door parasiet en zeldzame bacterie: &quot;35 kilo afgevallen&quot; Oud-GTST-acteur Geert Hoes is ernstig ziek door een zeldzame bacterie. Shownieuws deelt beelden van de zieke Geert. Hij ligt al meer dan tweeënhalve maand in het ziekenhuis, zo laat hij weten in een uitgebreide en emotionele post op Facebook. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Parasiet"Alsof die bacterie nog niet genoeg is, is er na lange kweken en biopten ook nog een parasiet gevonden, een parasiet die kennelijk alleen in verre tropische oorden aanwezig kan zijn,…wat die dan in ons koude kikkerlandje in mijn lichaam te zoeken heeft, blijft nog een raadsel. Een parasiet die letterlijk je van binnen opeet", schrijft Shownieuws. Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Tim den Besten heeft een zeldzame vorm van kanker (video) Bekijk deze video » Rob Goossens reageert op ziekte Tim den Besten: 'Hij gaat door een hel' (video) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 14 november 2023 om 12:27

Oud-GTST-acteur Geert Hoes is ernstig ziek door een zeldzame bacterie. Shownieuws deelt beelden van de zieke Geert. Hij ligt al meer dan tweeënhalve maand in het ziekenhuis, zo laat hij weten in een uitgebreide en emotionele post op Facebook. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Parasiet
"Alsof die bacterie nog niet genoeg is, is er na lange kweken en biopten ook nog een parasiet gevonden, een parasiet die kennelijk alleen in verre tropische oorden aanwezig kan zijn,…wat die dan in ons koude kikkerlandje in mijn lichaam te zoeken heeft, blijft nog een raadsel. Een parasiet die letterlijk je van binnen opeet", schrijft Shownieuws.

Bekijk de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's