Hilarisch! Draadstaal Verkiezingsspecial: "Wegwezen, opzouten met die burger!" (video)

Hilarisch! Draadstaal Verkiezingsspecial: "Wegwezen, opzouten met die burger!" (video)

Hilarisch! <em>Draadstaal</em> Verkiezingsspecial: &quot;Wegwezen, opzouten met die burger!&quot; (video) Vrijdag 17 november kruipen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in de Draadstaal Verkiezingsspecial in de huid van bijzondere politici en onbekende Nederlanders. Tijdens deze verkiezingsstijd bieden zij een stukje satirische bestaanszekerheid voor iedereen. Bekijk hieronder alvast een fragment uit Draadstaal Verkiezingsspecial met een wel heel bijzonder standpunt over stemrecht. "Wegwezen met die burger, opzouten" aldus de onbekende politica. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) De Draadstaal verkiezingsspecial is vrijdag 17 november om 21.55 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Draadstaal terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jeroen van Koningsbrugge kijkt Draadstaal niet, Dennis van de Ven wel (video) Bekijk deze video » Fred gaat in Draadstaal los over Britten: betekent ‘horse’ nou paard of hoeren? Bekijk deze video » Voormalig Lama's Jeroen van Koningsbrugge, Tijl Beckand en Ruben Nicolai slaan handen weer in één Bekijk deze video »
Tuesday 14 November 2023 om 16:12

Vrijdag 17 november kruipen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in de Draadstaal Verkiezingsspecial in de huid van bijzondere politici en onbekende Nederlanders. Tijdens deze verkiezingsstijd bieden zij een stukje satirische bestaanszekerheid voor iedereen.

Bekijk hieronder alvast een fragment uit Draadstaal Verkiezingsspecial met een wel heel bijzonder standpunt over stemrecht. "Wegwezen met die burger, opzouten" aldus de onbekende politica.

De Draadstaal verkiezingsspecial is vrijdag 17 november om 21.55 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Draadstaal terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's