Fred gaat in Draadstaal los over Britten: betekent ‘horse’ nou paard of hoeren?

Fred gaat in Draadstaal los over Britten: betekent ‘horse’ nou paard of hoeren?

Vrijdag 7 april 2023 om 14:58

Spreekkoor Mandy en Lisa (Draadstaal): ‘Doe beschaafd en hou je piemel in je broek!’

In Draadstaal heeft Fred weer een onderwerp gevonden om zich over op te winden: overlast veroorzakende Britten. Het typetje van Jeroen van Koningsbrugge komt met een hele tirade die zijn Ria moet aanhoren over onder anderen ‘Famke Helsema’. Ook laat Fred horen dat hij wat Engelse woorden in zijn vocabulaire heeft. Maar betekent ‘horse’ nou paard of hoeren?

Bekijk de video van Draadstaal hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Draadstaal terugkijken via Gids.tv.

Fred gaat in <em>Draadstaal</em> los over Britten: betekent ‘horse’ nou paard of hoeren? Spreekkoor Mandy en Lisa (Draadstaal): ‘Doe beschaafd en hou je piemel in je broek!’ In Draadstaal heeft Fred weer een onderwerp gevonden om zich over op te winden: overlast veroorzakende Britten. Het typetje van Jeroen van Koningsbrugge komt met een hele tirade die zijn Ria moet aanhoren over onder anderen ‘Famke Helsema’. Ook laat Fred horen dat hij wat Engelse woorden in zijn vocabulaire heeft. Maar betekent ‘horse’ nou paard of hoeren? Bekijk de video van Draadstaal hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Draadstaal terugkijken via Gids.tv. Zien! Een gouwe ouwe 'First Dates' van Draadstaal in het kader van Valentijnsdag (video) Bekijk deze video » Jeroen van Koningsbrugge kijkt Draadstaal niet, Dennis van de Ven wel (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's