Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag kun je kijken naar het slot van dit seizoen van Kees van der Spek: oplichters aangepakt!. De misdaadjournalist schiet deze keer Tanja te hulp. Alle fragmenten uit deze uitzending Kees van der Spek: Oplichters aangepakt in Canada: oplichter wil erfenis van oude man Bekijk deze video » Bejaarde oom belazerd door jonge dameTanja is in paniek. Haar bejaarde, zieke oom in Canada is verliefd geworden op een veel jongere dame uit zijn straat. Tanja vertrouwt deze dame niet helemaal want het lijkt erop dat ze niet alleen maar uit is op de liefde van haar oom. Ze wil hem verzorgen, maar eist dat hij zijn woning eerst op haar naam zet. Van der Spek naar TorontoBuurtbewoners melden dat deze dame al eerder zoiets heeft geklikt, ze zou haar huidige woning op precies dezelfde manier hebben verkregen. Kees van der Spek wil hier iets tegen doen, hij komt in actie en gaat met Tanja mee naar Toronto om deze oplichter in de kraag te vatten.
Uitzending :
Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 14 November 2023 om 21:33

Dinsdag kun je kijken naar het slot van dit seizoen van Kees van der Spek: oplichters aangepakt!. De misdaadjournalist schiet deze keer Tanja te hulp.

Bejaarde oom belazerd door jonge dame
Tanja is in paniek. Haar bejaarde, zieke oom in Canada is verliefd geworden op een veel jongere dame uit zijn straat. Tanja vertrouwt deze dame niet helemaal want het lijkt erop dat ze niet alleen maar uit is op de liefde van haar oom. Ze wil hem verzorgen, maar eist dat hij zijn woning eerst op haar naam zet.

Van der Spek naar Toronto
Buurtbewoners melden dat deze dame al eerder zoiets heeft geklikt, ze zou haar huidige woning op precies dezelfde manier hebben verkregen. Kees van der Spek wil hier iets tegen doen, hij komt in actie en gaat met Tanja mee naar Toronto om deze oplichter in de kraag te vatten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt

Actuele video's

Meer actuele video's