Kees van der Spek: Oplichters aangepakt in Canada: oplichter wil erfenis van oude man

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt in Canada: oplichter wil erfenis van oude man

<em>Kees van der Spek: Oplichters aangepakt</em> in Canada: oplichter wil <em>erfenis</em> van oude man Vanavond probeert Kees van der Spek een oudere alleenstaande Nederlandse man te redden uit de klauwen van gevaarlijke oplichter, die het voorzien heeft op zijn erfenis. Joep van der Spek en Kees delen een backstage-video van deze aflevering: "Vanavond de laatste alweer van deze reeks. Een spannende in Canada!", schirjft Kees op Instagram. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Joep van der Spek (@joepvanderspek) Bekijk ook Dinsdag in Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt: Anita's zoon overleden door giftig drankje? Bekijk deze video » Vanavond in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: Connie achtergelaten met grote schulden Bekijk deze video »

Vanavond probeert Kees van der Spek een oudere alleenstaande Nederlandse man te redden uit de klauwen van gevaarlijke oplichter, die het voorzien heeft op zijn erfenis. Joep van der Spek en Kees delen een backstage-video van deze aflevering: "Vanavond de laatste alweer van deze reeks. Een spannende in Canada!", schirjft Kees op Instagram.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's