Zien: Daan Schuurmans duikt in bijzondere band tussen Napoleon en Nederland

Zien: Daan Schuurmans duikt in bijzondere band tussen Napoleon en Nederland

Woensdag 15 november 2023 om 16:16

Daan Schuurmans maakt een speciale video in de stijl van het populaire programma Het verhaal van Nederland naar aanleiding van de release van Napoleon, de bioscoopfilm van Ridley Scott met Joaquin Phoenix in de hoofdrol. In hoeverre heeft het verhaal van de "Corsicaanse maffiabaas" te maken met Nederland?

Zien: <em>Daan Schuurmans</em> duikt in bijzondere band tussen <em>Napoleon</em> en Nederland Daan Schuurmans maakt een speciale video in de stijl van het populaire programma Het verhaal van Nederland naar aanleiding van de release van Napoleon, de bioscoopfilm van Ridley Scott met Joaquin Phoenix in de hoofdrol. In hoeverre heeft het verhaal van de "Corsicaanse maffiabaas" te maken met Nederland? Bekijk de bijzondere geschiedenisles hierboven. Vanaf 23 november is de historische dramafilm Napoleon te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Zien: Amerikaanse acteur Joaquin Phoenix gaat Napoleon spelen Bekijk deze video » Komkommertijd bijna overleefd? Deze films komen dit jaar nog uit! Bekijk deze video »
Film :

Bekijk de bijzondere geschiedenisles hierboven. Vanaf 23 november is de historische dramafilm Napoleon te zien in de Nederlandse bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's