B&B Vol Liefde-ster Petri en Robert ten Brink stelen show in nieuw seizoen Boerderij van Dorst

B&B Vol Liefde-ster Petri en Robert ten Brink stelen show in nieuw seizoen Boerderij van Dorst

Tijd om de overall weer aan te trekken en de handen uit de mouwen te steken, want Boerderij Van Dorst staat weer op het punt de deuren te openen voor een nieuwe lading BN'ers.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>-ster <em>Petri</em> en <em>Robert ten Brink</em> stelen show in nieuw seizoen <em>Boerderij van Dorst</em> Tijd om de overall weer aan te trekken en de handen uit de mouwen te steken, want Boerderij Van Dorst staat weer op het punt de deuren te openen voor een nieuwe lading BN'ers. Tekst gaat verder onder de video. Robert ten Brink en PetriIn het aankomende seizoen verwelkomt Raven van Dorst gasten zoals Robert ten Brink en Petri van B&B Vol Liefde. Met haar verschijning lijkt de realityster nu officieel toe te treden tot het BN'er-gilde. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Boerderij Van Dorst is vanaf dinsdag 28 november te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Marian (B&B Vol Liefde) deelt droevig nieuws en neemt drastisch besluit: 'Ik weet er geen raad mee' Bekijk deze video » Shownieuws: zijn Harry en Thalia uit B&B Vol Liefde nog verliefd? Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde-ster Petri en Robert ten Brink stelen show in nieuw seizoen Boerderij van Dorst

Robert ten Brink en Petri
In het aankomende seizoen verwelkomt Raven van Dorst gasten zoals Robert ten Brink en Petri van B&B Vol Liefde. Met haar verschijning lijkt de realityster nu officieel toe te treden tot het BN'er-gilde.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Het nieuwe seizoen van Boerderij Van Dorst is vanaf dinsdag 28 november te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's