Zien: S10 openhartig over jeugd vol depressies en psychoses in Boerderij van Dorst

Zien: S10 openhartig over jeugd vol depressies en psychoses in Boerderij van Dorst

Zien: <em>S10</em> openhartig over <em>jeugd</em> vol depressies en psychoses in <em>Boerderij van Dorst</em> Gisteravond werden de harten van kijkers diep geraakt toen zangeres S10 haar oprechte verhaal deelde in het programma Boerderij van Dorst. Voor het eerst opende de zangeres haar hart over haar pijnlijke verleden, waarin ze meermaals worstelde met depressies en psychoses. Met moed en kwetsbaarheid onthulde S10 ook haar ervaringen in de crisisopvang. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) CrisisafdelingVooral tijdens de wintermaanden was het leven voor de zangeres een constante strijd. "In de winter wisten ze: Stien hoeven we niet meer te bellen, want dan is ze weer van de planeet verdwenen", onthult de zangeres. Op 14-jarige leeftijd ging het mis en werd ze opgenomen op een gesloten afdeling in Amsterdam. "Dat is de crisisafdeling. Er zitten allemaal kinderen die heel erg in de war zijn. Daar heb ik echt de ergste dingen gezien", vertelt S10 in gesprek met Raven. Bekijk de video's van Marcel & Gijs en Boerderij van Dorst hierboven. Boerderij van Dorst is elke woensdag rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook S10 en Nick Schilder in Strandgasten met een medley van Adem je in/De diepte Bekijk deze video » S10 plant eigenlijk niets en leeft in het hier en nu (Khalid & Sophie) Bekijk deze video » Raven in Boerderij van Dorst: ‘Ik sta hier met de twee witste mensen van Nederland’ Bekijk deze video »
TV :
Zien: S10 openhartig over jeugd vol depressies en psychoses in Boerderij van Dorst
Donderdag 22 juni 2023 om 17:41

Gisteravond werden de harten van kijkers diep geraakt toen zangeres S10 haar oprechte verhaal deelde in het programma Boerderij van Dorst. Voor het eerst opende de zangeres haar hart over haar pijnlijke verleden, waarin ze meermaals worstelde met depressies en psychoses. Met moed en kwetsbaarheid onthulde S10 ook haar ervaringen in de crisisopvang.

Tekst gaat verder onder de video.

Crisisafdeling
Vooral tijdens de wintermaanden was het leven voor de zangeres een constante strijd. "In de winter wisten ze: Stien hoeven we niet meer te bellen, want dan is ze weer van de planeet verdwenen", onthult de zangeres. Op 14-jarige leeftijd ging het mis en werd ze opgenomen op een gesloten afdeling in Amsterdam. "Dat is de crisisafdeling. Er zitten allemaal kinderen die heel erg in de war zijn. Daar heb ik echt de ergste dingen gezien", vertelt S10 in gesprek met Raven.

Bekijk de video's van Marcel & Gijs en Boerderij van Dorst hierboven. Boerderij van Dorst is elke woensdag rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's