Shoot Frans Duijts met dochter én hond mondt uit in chaos: "Wat een zooitje" (HPP: De Publieksprijs)

Shoot Frans Duijts met dochter én hond mondt uit in chaos: "Wat een zooitje" (HPP: De Publieksprijs)

In Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs heeft Bridget Maasland een heel leuke opdracht voor afvaller Frans Duijts. Zo krijgt hij een laatste kans om te laten zien dat hij toch de beste fotograaf van dit seizoen van Het Perfecte Plaatje is.

Zooitje
Of dit gaat lukken is de vraag aangezien Frans de opdracht krijgt een foto te maken 'waar de liefde tussen mens en dier vanaf spat' en niet van 'chaos met hond en dochter'. "Wat een zooitje", aldus de populaire volkszanger.

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs' hieronder.

Shoot <em>Frans Duijts</em> met dochter én hond mondt uit in chaos: &quot;Wat een zooitje&quot; (<em>HPP: De Publieksprijs</em>) In Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs heeft Bridget Maasland een heel leuke opdracht voor afvaller Frans Duijts. Zo krijgt hij een laatste kans om te laten zien dat hij toch de beste fotograaf van dit seizoen van Het Perfecte Plaatje is. ZooitjeOf dit gaat lukken is de vraag aangezien Frans de opdracht krijgt een foto te maken 'waar de liefde tussen mens en dier vanaf spat' en niet van 'chaos met hond en dochter'. "Wat een zooitje", aldus de populaire volkszanger. Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs' hieronder. Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Hilarisch! Dikke Dennis in Het Perfecte Plaatje uit de kleren: Niek Roozen komt niet meer bij Bekijk deze video » Nieuwe foto's Koningshuis: 'Niet door naar volgende ronde Het Perfecte Plaatje (video) Bekijk deze video » Loes in strijd met Niek om beste plek in vuurlinie: "Oprotten" (Het Perfecte Plaatje) Bekijk deze video »
TV :
Shoot Frans Duijts met dochter én hond mondt uit in chaos: "Wat een zooitje" (HPP: De Publieksprijs)

Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's