Loes in strijd met Niek om beste plek in vuurlinie: "Oprotten" (Het Perfecte Plaatje)

Loes in strijd met Niek om beste plek in vuurlinie: "Oprotten" (Het Perfecte Plaatje)

Donderdag 16 november 2023 om 08:31

In Het Perfecte Plaatje gaan de kandidaten mee bij een oefening van de Gemechaniseerde Brigade, een Nederlandse zelfstandige gevechtseenheid binnen de Koninklijke Landmacht. Zij moeten een foto maken waarin thema's als kracht, moed en toewijding duidelijk te zien zijn.

Oprotten
Niek en Loes zijn als eerste aan de beurt om het gevecht te fotograferen en dat valt nog niet mee. Beide willen de beste plek in de vuurline en voeren hun eigen strijd. Niek duwt Loes maar dat gaat zomaar niet. "Oprotten", aldus Loes.

Bekijk de spannende strijd in het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder.

Loes in strijd met Niek om beste plek in vuurlinie: &quot;Oprotten&quot; (<em>Het Perfecte Plaatje</em>) In Het Perfecte Plaatje gaan de kandidaten mee bij een oefening van de Gemechaniseerde Brigade, een Nederlandse zelfstandige gevechtseenheid binnen de Koninklijke Landmacht. Zij moeten een foto maken waarin thema's als kracht, moed en toewijding duidelijk te zien zijn. OprottenNiek en Loes zijn als eerste aan de beurt om het gevecht te fotograferen en dat valt nog niet mee. Beide willen de beste plek in de vuurline en voeren hun eigen strijd. Niek duwt Loes maar dat gaat zomaar niet. "Oprotten", aldus Loes. Bekijk de spannende strijd in het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Loes Haverkort geëmotioneerd door heftige foto's van dragqueen in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Waldemar Torenstra blikt terug op Het Perfecte Plaatje-avontuur: 'Ik baal er gewoon van' Bekijk deze video » Niek Roozen onthult: dit is de gelukkige eigenaar van de spraakmakende billen-foto van Waldemar Torenstra Bekijk deze video »
TV :
Loes in strijd met Niek om beste plek in vuurlinie: "Oprotten" (Het Perfecte Plaatje)

Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's