Borrelhapjes bij Vandaag Inside staan er kennelijk niet om op te eten: "Niet doen, Geert"

Borrelhapjes bij Vandaag Inside staan er kennelijk niet om op te eten: "Niet doen, Geert"

Thursday 16 November 2023 om 08:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Borrelhapjes bij <em>Vandaag Inside</em> staan er kennelijk niet om op te eten: &quot;Niet doen, Geert&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Bij Vandaag Inside op tafel staat altijd een borrelplank. Geert Wilders heeft wel trek in een chipje en pakt er één. René van der Gijp grijpt in: "Niet doen, Geert! Die zijn van Kerst verleden jaar." Johan Derksen doet er een schepje bovenop: "Die hebben we meegenomen nog van RTL!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Mart Smeets had geen zin in interview De Telegraaf, Hélène Hendriks geniet! Bekijk deze video » Dilan Yesilgöz reageert op kritiek Özcan Akyol: 'Beetje sneu' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

Bij Vandaag Inside op tafel staat altijd een borrelplank. Geert Wilders heeft wel trek in een chipje en pakt er één. René van der Gijp grijpt in: "Niet doen, Geert! Die zijn van Kerst verleden jaar." Johan Derksen doet er een schepje bovenop: "Die hebben we meegenomen nog van RTL!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's