Geert Wilders krijgt 'likmat' bij Vandaag Inside: "geweldig, hardstikke bedankt!"

Geert Wilders krijgt 'likmat' bij Vandaag Inside: "geweldig, hardstikke bedankt!"

Thursday 16 November 2023 om 12:15

Geert Wilders gaat na de uitzending nog even 'de wandelgangen in' met Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee. Hij krijgt van de mannen een bijzonder cadeau: een likmat. Dat is natuurlijk leuk voor de katten, maar misschien ook wel voor hemzelf?

<em>Geert Wilders</em> krijgt 'likmat' bij <em>Vandaag Inside</em>: &quot;geweldig, hardstikke bedankt!&quot; Geert Wilders gaat na de uitzending nog even 'de wandelgangen in' met Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee. Hij krijgt van de mannen een bijzonder cadeau: een likmat. Dat is natuurlijk leuk voor de katten, maar misschien ook wel voor hemzelf? MarokkanenOok is Wilfred benieuwd waarom er zo veel Nederlandse mensen van Marokkaanse afkomst op Geert Wilders stemmen: "Er zijn heel veel mensen die zeggen dat de mensen die nu uit Marokko komen juist vaak de boel verpesten voor de mensen die hier al zijn." Bekijk het fragment van de rubriek In de Wandelgangen van Vandaag Inside hierboven. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Marokkanen
Ook is Wilfred benieuwd waarom er zo veel Nederlandse mensen van Marokkaanse afkomst op Geert Wilders stemmen: "Er zijn heel veel mensen die zeggen dat de mensen die nu uit Marokko komen juist vaak de boel verpesten voor de mensen die hier al zijn."

Bekijk het fragment van de rubriek In de Wandelgangen van Vandaag Inside hierboven.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's