Zien: Viola Davis steelt de show in The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Zien: Viola Davis steelt de show in The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Na tien jaar en vier Hunger Games-films kunnen fans eindelijk opnieuw genieten. Vanaf vandaag is The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes te zien in de bioscoop. Hoewel Jennifer Lawrence afwezig is, steelt Viola Davis volgens Eric de Munck de show.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Viola Davis</em> steelt de show in <em>The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes</em> Na tien jaar en vier Hunger Games-films kunnen fans eindelijk opnieuw genieten. Vanaf vandaag is The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes te zien in de bioscoop. Hoewel Jennifer Lawrence afwezig is, steelt Viola Davis volgens Eric de Munck de show. Tekst gaat verder onder de video. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and SnakesDe film volgt een jonge Coriolanus die de laatste hoop is voor zijn falende afkomst, de eens zo trotse Snow-familie die uit de gratie is gevallen in een naoorlogs Capitool. Nu zijn levensonderhoud wordt bedreigd, wordt Snow met tegenzin toegewezen aan mentor Lucy Gray Baird, een eerbetoon uit het verarmde District 12. Maar nadat de charme van Lucy Gray het publiek van Panem heeft geboeid, ziet Snow een kans om hun lot te veranderen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes is vanaf donderdag 16 november te zien in de bioscoop Trailer Bekijk de nieuwste trailer van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes Bekijk deze video »
TV :
Zien: Viola Davis steelt de show in The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
De film volgt een jonge Coriolanus die de laatste hoop is voor zijn falende afkomst, de eens zo trotse Snow-familie die uit de gratie is gevallen in een naoorlogs Capitool. Nu zijn levensonderhoud wordt bedreigd, wordt Snow met tegenzin toegewezen aan mentor Lucy Gray Baird, een eerbetoon uit het verarmde District 12. Maar nadat de charme van Lucy Gray het publiek van Panem heeft geboeid, ziet Snow een kans om hun lot te veranderen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes is vanaf donderdag 16 november te zien in de bioscoop

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV