Bekijk de nieuwste trailer van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Bekijk de nieuwste trailer van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Bekijk de nieuwste trailer van <em>The Hunger Games: The Ballad of Songbirds &amp; Snakes</em> The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes komt eraan... 64 jaar voordat Katniss Everdeen zich vrijwillig aanmeldde als eerbetoon, en decennia voordat Coriolanus Snow de tirannieke president van Panem werd... Een jonge CoriolanuDe film volgt een jonge Coriolanus die de laatste hoop is voor zijn falende afkomst, de eens zo trotse Snow-familie die uit de gratie is gevallen in een naoorlogs Capitool. Nu zijn levensonderhoud wordt bedreigd, wordt Snow met tegenzin toegewezen aan mentor Lucy Gray Baird, een eerbetoon uit het verarmde District 12. Maar nadat de charme van Lucy Gray het publiek van Panem heeft geboeid, ziet Snow een kans om hun lot te veranderen. Nu alles waarvoor hij heeft gewerkt op het spel staat, sluit Snow zich aan bij Lucy Gray om de kansen in hun voordeel te keren. Snow vecht tegen zijn instincten voor zowel goed als kwaad en begint aan een race tegen de klok om te overleven en te onthullen of hij uiteindelijk een zangvogel of een slang zal worden. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes is vanaf 17 november te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook De film Slumberland vanaf 18 november bij Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Trailer: The Hunger Games-The Ballad of Songbirds & Snakes, vanaf 17 november in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk de trailer voor seizoen 3 van The Witcher, vanaf 29 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Migration, verwacht rond de feestdagen (video) Bekijk deze video » Komkommertijd bijna overleefd? Deze films komen dit jaar nog uit! Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de nieuwste trailer van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes komt eraan... 64 jaar voordat Katniss Everdeen zich vrijwillig aanmeldde als eerbetoon, en decennia voordat Coriolanus Snow de tirannieke president van Panem werd...

Een jonge Coriolanu
De film volgt een jonge Coriolanus die de laatste hoop is voor zijn falende afkomst, de eens zo trotse Snow-familie die uit de gratie is gevallen in een naoorlogs Capitool. Nu zijn levensonderhoud wordt bedreigd, wordt Snow met tegenzin toegewezen aan mentor Lucy Gray Baird, een eerbetoon uit het verarmde District 12. Maar nadat de charme van Lucy Gray het publiek van Panem heeft geboeid, ziet Snow een kans om hun lot te veranderen. Nu alles waarvoor hij heeft gewerkt op het spel staat, sluit Snow zich aan bij Lucy Gray om de kansen in hun voordeel te keren. Snow vecht tegen zijn instincten voor zowel goed als kwaad en begint aan een race tegen de klok om te overleven en te onthullen of hij uiteindelijk een zangvogel of een slang zal worden.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes is vanaf 17 november te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV