Ramsey Nasr reageert op slotscènes Oogappels: 'Net nadat mijn moeder was overleden' (video)

Ramsey Nasr reageert op slotscènes Oogappels: 'Net nadat mijn moeder was overleden' (video)

Ramsey Nasr reageert op slotscènes <em>Oogappels</em>: 'Net nadat mijn moeder was overleden' (video) Dik 1,1 miljoen kijkers zagen woensdagavond al snotterend en snikkend de laatste uitzending van Oogappels. De slotaflevering van de Televizier-winnaar roept veel emotie op, zowel bij kijkers als bij de cast. EmotioneelOok Angela de Jong heeft woensdag snikkend op de bank gezeten bij de scènes waarin de vader van Erik (Ramsey Nasr) overlijdt. Nasr zelf reageerde ook in RTL Boulevard op de scènes. Hij vertelde dat de opnames vlak na het overlijden van zijn eigen moeder waren. De laatste aflevering van Oogappels was woensdagavond te zien op NPO1. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe seizoen van Oogappels is ondertussen in de maak en is in 2024 te zien bij de NPO. Oogappels blijft ontroeren, kijker vol lof over Ramsey Nasr (video) Bekijk deze video » Emotionele slotaflevering Oogappels vanavond te zien: 'Cast en crew in tranen' (video) Bekijk deze video » Zien! Oogappels: meest hilarische bloopers uit seizoen vijf (BNNVARA) Bekijk deze video »
Serie :
Ramsey Nasr reageert op slotscènes Oogappels: 'Net nadat mijn moeder was overleden' (video)

Dik 1,1 miljoen kijkers zagen woensdagavond al snotterend en snikkend de laatste uitzending van Oogappels. De slotaflevering van de Televizier-winnaar roept veel emotie op, zowel bij kijkers als bij de cast.

Emotioneel
Ook Angela de Jong heeft woensdag snikkend op de bank gezeten bij de scènes waarin de vader van Erik (Ramsey Nasr) overlijdt. Nasr zelf reageerde ook in RTL Boulevard op de scènes. Hij vertelde dat de opnames vlak na het overlijden van zijn eigen moeder waren.

De laatste aflevering van Oogappels was woensdagavond te zien op NPO1. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe seizoen van Oogappels is ondertussen in de maak en is in 2024 te zien bij de NPO.

Actuele video's

Meer actuele video's