Emotionele slotaflevering Oogappels vanavond te zien: 'Cast en crew in tranen' (video)

Emotionele slotaflevering Oogappels vanavond te zien: 'Cast en crew in tranen' (video)

Woensdag 15 november 2023 om 08:16

Het succes van de serie Oogappels kan niemand zijn ontgaan. Na woensdagavond zit het vijfde seizoen er helaas toch echt op, maar de opnames voor het zesde seizoen zijn gelukkig nu al in volle gang.

Emotionele slotaflevering <em>Oogappels</em> vanavond te zien: 'Cast en crew in tranen' (video) Het succes van de serie Oogappels kan niemand zijn ontgaan. Na woensdagavond zit het vijfde seizoen er helaas toch echt op, maar de opnames voor het zesde seizoen zijn gelukkig nu al in volle gang. TranenRTL Boulevard nam een exclusief kijkje op de set en sprak onder andere regisseur Will Koopman over de soms zeer persoonlijke verhaallijnen, die ook bij de makers zorgen voor een lach en een traan. De laatste aflevering van Oogappels is woensdagavond om 20.30 uur te zien op NPO1. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv. Merel in Oogappels over moeder worden: ‘Roze wolk is een lulverhaal’ Bekijk deze video » Indrukwekkende voordracht Ramsey Nasr over lot Gazanen: 'Ik heb gejankt als een dier' (Khalid & Sophie) Bekijk deze video » Oogappels: moeder Carola in shock als Danny zegt dat hij stopt met zijn studie Bekijk deze video » Oogappels blijft ontroeren, kijker vol lof over Ramsey Nasr (video) Bekijk deze video »
TV :
Emotionele slotaflevering Oogappels vanavond te zien: 'Cast en crew in tranen' (video)

Tranen
RTL Boulevard nam een exclusief kijkje op de set en sprak onder andere regisseur Will Koopman over de soms zeer persoonlijke verhaallijnen, die ook bij de makers zorgen voor een lach en een traan.

De laatste aflevering van Oogappels is woensdagavond om 20.30 uur te zien op NPO1. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's