Video: influencer Dutch Performante gewond na driftkart-ongeluk met kinderen

Video: influencer Dutch Performante gewond na driftkart-ongeluk met kinderen

Zondag 19 november 2023 om 17:29

Chahid Charrak, beter bekend als Dutch Performante, heeft onlangs een heftig ongeluk gehad. De influencer vertelt voor de camera van Shownieuws wat er precies is gebeurd.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: influencer <em>Dutch Performante</em> gewond na <em>driftkart-ongeluk</em> met kinderen Chahid Charrak, beter bekend als Dutch Performante, heeft onlangs een heftig ongeluk gehad. De influencer vertelt voor de camera van Shownieuws wat er precies is gebeurd. Tekst gaat verder onder de video. DriftkartChahid vertelt dat hij op een driftkart reed met zijn kinderen, maar helaas liep dat niet goed af voor hem. 'Ik stak mijn voet buitenboord, maar dat had ik niet moeten doen. Helaas heb ik mijn knie verdraaid', aldus Dutch Performante. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Yolanthe Cabau deelt trots beelden van Xess Xava's motoravontuur Bekijk deze video » Sarah van Soelen is Hazes-moe, contact is explosief verwaterd (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Driftkart
Chahid vertelt dat hij op een driftkart reed met zijn kinderen, maar helaas liep dat niet goed af voor hem. 'Ik stak mijn voet buitenboord, maar dat had ik niet moeten doen. Helaas heb ik mijn knie verdraaid', aldus Dutch Performante.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's