Huis Simon Keizer vernield door kinderen, bekijk de beelden

Huis Simon Keizer vernield door kinderen, bekijk de beelden

Maandag 20 november 2023 om 12:23

Simon Keizer en zijn Annemarie wisten afgelopen zondag niet wat zagen. Het stel deelt op Instagram dat hun woning is vernield door hun kinderen Kiki en Joa. Bekijk de video in het Shownieuws-fragment hieronder.

Zwarte krassen
Ondertussen thuis", zo schrijft Annemarie in haar Instagram Stories. Ze plaatst er vervolgens een geschrokken emoji achter. Op de beelden is te zien dat er van de witte muren weinig meer over is en er volop zwarte krassen zijn. In 2017 werden Simon en Annemarie voor het eerst trotse ouders van dochter Kiki, en in 2021 kwam daar zoontje Joa bij.

Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Huis <em>Simon Keizer</em> vernield door kinderen, bekijk de beelden Simon Keizer en zijn Annemarie wisten afgelopen zondag niet wat zagen. Het stel deelt op Instagram dat hun woning is vernield door hun kinderen Kiki en Joa. Bekijk de video in het Shownieuws-fragment hieronder. Zwarte krassenOndertussen thuis", zo schrijft Annemarie in haar Instagram Stories. Ze plaatst er vervolgens een geschrokken emoji achter. Op de beelden is te zien dat er van de witte muren weinig meer over is en er volop zwarte krassen zijn. In 2017 werden Simon en Annemarie voor het eerst trotse ouders van dochter Kiki, en in 2021 kwam daar zoontje Joa bij. Bekijk de Shownieuws-video hieronder.Bekijk ook Nick en Simon weer herenigd tijdens The Streamers in Gelredome (video) Bekijk deze video » Nick Schilder op het podium herenigd met Simon Keizer: 'Ontzettend leuk' (video) Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's