Vandaag Inside: 'Mensen gaan massaal op Geert Wilders stemmen, om deze reden'

Vandaag Inside: 'Mensen gaan massaal op Geert Wilders stemmen, om deze reden'

Woensdag 22 november 2023 om 08:05

De stemlokalen zijn open en Nederland gaat vandaag (hopelijk) massaal zijn stem uitbrengen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. René van der Gijp denkt dat heel veel mensen op de PVV van Geert Wilders zullen gaan stemmen om een bijzondere reden, zo vertelde hij dinsdagavond in Vandaag Inside. En politiek verslaggever Sam Hagens is het helemaal met hem eens. Maar wat is die reden dan?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: 'Mensen gaan massaal op <em>Geert Wilders</em> stemmen, om deze reden' De stemlokalen zijn open en Nederland gaat vandaag (hopelijk) massaal zijn stem uitbrengen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. René van der Gijp denkt dat heel veel mensen op de PVV van Geert Wilders zullen gaan stemmen om een bijzondere reden, zo vertelde hij dinsdagavond in Vandaag Inside. En politiek verslaggever Sam Hagens is het helemaal met hem eens. Maar wat is die reden dan? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Thierry Baudet brengt stem uit: 'Heb nog even getwijfeld' Bekijk deze video » Mag dit wel? Pieter Omtzigt mét vrouw Ayfer in stemhokje Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's