Mag dit wel? Pieter Omtzigt mét vrouw Ayfer in stemhokje

Mag dit wel? Pieter Omtzigt mét vrouw Ayfer in stemhokje

Woensdag 22 november 2023 om 10:11

Samen met zijn vrouw Ayfer toog Pieter Omtzigt (NSC) woensdagochtend naar het stembureau. Helemaal aan de regels hielden de twee zich niet, aangezien je officieel niet met meer dan één persoon in een stemhokje mag staan (i.v.m. het stemgeheim) en dat is wel wat er op een gegeven moment gebeurde.

'Stemgeheim'
Het is ze vergeven en bovendien: de pers stond ook zo ongeveer mee te kijken over de schouder van de politicus. 'Van het stemgeheim is ook niet veel meer over op deze manier', grapte hij daarover.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder en bekijk ook hoe Mark Rutte en Thierry Baudet hun stem uitbrachten.

Mag dit wel? Pieter Omtzigt mét vrouw <em>Ayfer</em> in stemhokje Samen met zijn vrouw Ayfer toog Pieter Omtzigt (NSC) woensdagochtend naar het stembureau. Helemaal aan de regels hielden de twee zich niet, aangezien je officieel niet met meer dan één persoon in een stemhokje mag staan (i.v.m. het stemgeheim) en dat is wel wat er op een gegeven moment gebeurde. 'Stemgeheim'Het is ze vergeven en bovendien: de pers stond ook zo ongeveer mee te kijken over de schouder van de politicus. 'Van het stemgeheim is ook niet veel meer over op deze manier', grapte hij daarover. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder en bekijk ook hoe Mark Rutte en Thierry Baudet hun stem uitbrachten. Bekijk ook Vandaag Inside: 'Mensen gaan massaal op Geert Wilders stemmen, om deze reden' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'De terugval van Pieter Omtzigt is ook zijn redding' Bekijk deze video » Linda de Mol: 'Hier kun je mij 's nachts voor wakker maken' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's