Tim Oliehoek ergert zich aan nieuwe film Napoleon: 'Tweeënhalf uur is wel te lang'

Tim Oliehoek ergert zich aan nieuwe film Napoleon: 'Tweeënhalf uur is wel te lang'

<em>Tim Oliehoek</em> ergert zich aan nieuwe film <em>Napoleon</em>: 'Tweeënhalf uur is wel te lang' Met meer dan 60 veldslagen, waarvan 53 overwinningen, klom Napoleon Bonaparte op van luitenant tot een van de meest invloedrijke keizers die de wereld ooit heeft gekend. Zijn invloed blijft tot op de dag van vandaag voelbaar. Regisseur Ridley Scott brengt deze Franse keizer en dictator tot leven op het witte doek met een film van 2,5 uur en een budget van 200 miljoen euro. Maar Tim Oliehoek vindt tweeënhalf uur wel erg lang... De film Napoleon is vanaf donderdag 23 november te zien in de bioscopen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Tim Oliehoek ergert zich aan nieuwe film Napoleon: 'Tweeënhalf uur is wel te lang'

Met meer dan 60 veldslagen, waarvan 53 overwinningen, klom Napoleon Bonaparte op van luitenant tot een van de meest invloedrijke keizers die de wereld ooit heeft gekend. Zijn invloed blijft tot op de dag van vandaag voelbaar. Regisseur Ridley Scott brengt deze Franse keizer en dictator tot leven op het witte doek met een film van 2,5 uur en een budget van 200 miljoen euro. Maar Tim Oliehoek vindt tweeënhalf uur wel erg lang...

De film Napoleon is vanaf donderdag 23 november te zien in de bioscopen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's