Johan Derksen over speech Timmermans: 'Dit is melodramatische prietpraat, dit is vals'

Johan Derksen over speech Timmermans: 'Dit is melodramatische prietpraat, dit is vals'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Frans Timmermans wordt hard aangepakt in Vandaag Inside na zijn emotionele speech door de heren van Vandaag Inside. Eus vraagt zich af of hij hier nog wel hoort met zijn achtergrond en niet gedeporteerd gaat worden. Johan Derksen reageert fel op Timmermans. "Dit is melodramatische prietpraat, dit is vals", aldus Derksen.

<em>Johan Derksen</em> over speech <em>Timmermans</em>: 'Dit is melodramatische prietpraat, dit is vals' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Frans Timmermans wordt hard aangepakt in Vandaag Inside na zijn emotionele speech door de heren van Vandaag Inside. Eus vraagt zich af of hij hier nog wel hoort met zijn achtergrond en niet gedeporteerd gaat worden. Johan Derksen reageert fel op Timmermans. "Dit is melodramatische prietpraat, dit is vals", aldus Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV