Johan Derksen: 'René is mijn assistent-orakel' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'René is mijn assistent-orakel' (Vandaag Inside)

Vrijdag 24 november 2023 om 08:40

Waar Johan Derksen normaal gesproken toch bekend staat als hét orakel van Vandaag Inside werd René van der Gijp nu ineens het orakel van het programma genoemd, door Angela de Jong. Dat allemaal doordat hij de verkiezingswinst van de PVV haarfijn had voorspeld. Is Derksen bang zijn titel kwijt te raken? Nee hoor: 'René is assistent-orakel.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'René is mijn assistent-orakel' (<em>Vandaag Inside</em>) Waar Johan Derksen normaal gesproken toch bekend staat als hét orakel van Vandaag Inside werd René van der Gijp nu ineens het orakel van het programma genoemd, door Angela de Jong. Dat allemaal doordat hij de verkiezingswinst van de PVV haarfijn had voorspeld. Is Derksen bang zijn titel kwijt te raken? Nee hoor: 'René is assistent-orakel.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: heftige verwensingen tijdens PVV-protest in Utrecht Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's