Aad van Toor denkt terug aan 'fijne tijd' tijdens première documentaire Bassie & Adriaan

Aad van Toor denkt terug aan 'fijne tijd' tijdens première documentaire Bassie & Adriaan

<em>Aad van Toor</em> denkt terug aan 'fijne tijd' tijdens première documentaire <em>Bassie &amp; Adriaan</em> Bekijk hieronder de trailer van Bassie & Adriaan - Een Schat aan herinneringen. Tekst gaat verder onder de video. Nostalgie ten top! Nederlands favoriete acrobaat en clown zijn heel eventjes terug op het witte doek. Bassie & Adriaan zijn ware jeugdhelden en de kinderen van toen zijn ze nog steeds niet vergeten. Jong en oud kunnen genieten van een documentaire die de hele carrière van de broers belicht. Aad van Toor was bij de première aanwezig en vertelt over de mooie herinneringen die hij samen met zijn zieke broer gedeeld heeft. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Adriaan in RTL Boulevard over gezondheid Bassie: "'Het gaat niet goed'" Bekijk deze video » ZIEN: Mart Hoogkamer ontmoet 'idool' Bassie na verschijnen nieuwe hit Bekijk deze video » Mart Hoogkamer over ontmoeting met Bassie: 'Hij begon meteen te zingen' (video) Bekijk deze video » Bijzondere documentaire over Bassie en Adriaan, ''dit wordt gigantisch'' Bekijk deze video » ZIEN: Mart Hoogkamer eert Bassie & Adriaan in Ahoy, tijdens In Spanje (video) Bekijk deze video » Bassie en Adriaan in de bioscoop met Een Schat een Herinneringen: "Hectisch en chaotisch" Bekijk deze video » De Bevers: 'Ik denk dat wij de nieuwe Bassie en Adriaan worden' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Aad van Toor denkt terug aan 'fijne tijd' tijdens première documentaire Bassie & Adriaan
Zaterdag 25 november 2023 om 20:09

Bekijk hieronder de trailer van Bassie & Adriaan - Een Schat aan herinneringen.

Tekst gaat verder onder de video.

Nostalgie ten top! Nederlands favoriete acrobaat en clown zijn heel eventjes terug op het witte doek. Bassie & Adriaan zijn ware jeugdhelden en de kinderen van toen zijn ze nog steeds niet vergeten. Jong en oud kunnen genieten van een documentaire die de hele carrière van de broers belicht. Aad van Toor was bij de première aanwezig en vertelt over de mooie herinneringen die hij samen met zijn zieke broer gedeeld heeft.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's