Minister van Staat Piet Hein Donner in Buitenhof over verkiezingsuitslag: 'Verrassend'

Minister van Staat Piet Hein Donner in Buitenhof over verkiezingsuitslag: 'Verrassend'

Minister van Staat <em>Piet Hein Donner</em> in <em>Buitenhof</em> over <em>verkiezingsuitslag</em>: 'Verrassend' De Tweede Kamerverkiezingen van 2023 veroorzaken opnieuw een politieke aardverschuiving. Welke gevolgen hebben de monsterzeges van NSC en PVV voor de vorming van een nieuw kabinet? Minister van Staat Piet Hein Donner vertelt in Buitenhof over de impact van de verkiezingsuitslag. Tekst gaat verder onder de video. 'Verrassend', dat was de eerste reactie van minister van Staat Piet Hein Donner op de exitpoll afgelopen woensdag. 'Maar ik heb niet de indruk dat het een aardverschuiving is die men er graag van maken'. 'Hoe gaan we hier mee om?, is de belangrijkere vraag. #buitenhof pic.twitter.com/doqRJpqjWw— Buitenhof (@Buitenhoftv) November 26, 2023 Reactie Piet Hein Donner"Verrassend," zo luidde de eerste reactie van minister van Staat Piet Hein Donner op de exitpoll afgelopen woensdag. "Maar ik heb niet de indruk dat het een aardverschuiving is die men er graag van maakt." "Hoe gaan we hiermee om?" is de belangrijkere vraag. Buitenhof zie je elke zondag rond 12:10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.
TV :
Sunday 26 November 2023 om 14:30

De Tweede Kamerverkiezingen van 2023 veroorzaken opnieuw een politieke aardverschuiving. Welke gevolgen hebben de monsterzeges van NSC en PVV voor de vorming van een nieuw kabinet? Minister van Staat Piet Hein Donner vertelt in Buitenhof over de impact van de verkiezingsuitslag.

Tekst gaat verder onder de video.

Reactie Piet Hein Donner
"Verrassend," zo luidde de eerste reactie van minister van Staat Piet Hein Donner op de exitpoll afgelopen woensdag. "Maar ik heb niet de indruk dat het een aardverschuiving is die men er graag van maakt." "Hoe gaan we hiermee om?" is de belangrijkere vraag.

Buitenhof zie je elke zondag rond 12:10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's