Geert Wilders spreekt PVV-fractie toe na verkiezingsoverwinning: 'Samenwerken met andere partijen'

Geert Wilders spreekt PVV-fractie toe na verkiezingsoverwinning: 'Samenwerken met andere partijen'

Een dag na de overwinning van zijn partij werd Geert Wilders in de fractiekamer van de PVV met gejuich, taart en champagne ontvangen. "Ik hef het glas op Nederland en de Nederlanders," verklaarde Wilders, die beweerde anderhalf uur geslapen te hebben.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Geert Wilders</em> spreekt <em>PVV-fractie</em> toe na <em>verkiezingsoverwinning</em>: 'Samenwerken met andere partijen' Een dag na de overwinning van zijn partij werd Geert Wilders in de fractiekamer van de PVV met gejuich, taart en champagne ontvangen. "Ik hef het glas op Nederland en de Nederlanders," verklaarde Wilders, die beweerde anderhalf uur geslapen te hebben. Tekst gaat verder onder de video. Samenwerken met andere partijenVolgens de laatste prognose behaalt de PVV 37 zetels en wordt daarmee veruit de grootste partij in de nieuwe Tweede Kamer. "Gisteravond en vandaag is het feest maar daarna wordt het keihard werken om er te zijn voor al die Nederlanders die op ons hebben gestemd. We gaan samenwerken met andere partijen, en we gaan ook laten zien dat we dat kunnen", verklaarde Wilders tegen zijn fractie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: PVV-leider Geert Wilders door het dolle heen na zien verkiezingsuitslag Bekijk deze video » Johan Derksen reageert op verkiezingswinst PVV: 'Je zag het aankomen' (video) Bekijk deze video » Eerste uitslagen Tweede Kamerverkiezingen: PVV nóg groter, BBB zakt weg (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Samenwerken met andere partijen
Volgens de laatste prognose behaalt de PVV 37 zetels en wordt daarmee veruit de grootste partij in de nieuwe Tweede Kamer. "Gisteravond en vandaag is het feest maar daarna wordt het keihard werken om er te zijn voor al die Nederlanders die op ons hebben gestemd. We gaan samenwerken met andere partijen, en we gaan ook laten zien dat we dat kunnen", verklaarde Wilders tegen zijn fractie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's