Emily in Lang Leve de Liefde over uiterlijk van Guido: "Ik val op jonger"

Emily in Lang Leve de Liefde over uiterlijk van Guido: "Ik val op jonger"

In Lang Leve De Liefde ontmoet Emily haar date Guido. Guido maakt met een galant gebaar direct een goede indruk en blijkt een zorgzame man.

Intimiteit
De twee zijn geen seconde stil en het is dan ook niet saai in de villa. Zeker niet met lollige Emily die goede grappen in huis heeft. Echter, als het over uiterlijk gaat lijkt de match ver weg. Ze legt het uit. "Ik val op jonger", aldus de directe Emily. Qua zoektocht naar intimiteit zitten de twee wel op een lijn. Kan het nog wat worden met deze date?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Emily in <em>Lang Leve de Liefde</em> over uiterlijk van Guido: &quot;Ik val op jonger&quot; In Lang Leve De Liefde ontmoet Emily haar date Guido. Guido maakt met een galant gebaar direct een goede indruk en blijkt een zorgzame man. IntimiteitDe twee zijn geen seconde stil en het is dan ook niet saai in de villa. Zeker niet met lollige Emily die goede grappen in huis heeft. Echter, als het over uiterlijk gaat lijkt de match ver weg. Ze legt het uit. "Ik val op jonger", aldus de directe Emily. Qua zoektocht naar intimiteit zitten de twee wel op een lijn. Kan het nog wat worden met deze date? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: vindt Dave zijn date wel aantrekkelijk? "Beter als te oud" Bekijk deze video » Opmerkelijk moment in Lang Leve De Liefde: Jamal wordt in de vijver gegooid Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Maurice begint zijn date met een leugen (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV