Lang Leve De Liefde: Maurice begint zijn date met een leugen (video)

Lang Leve De Liefde: Maurice begint zijn date met een leugen (video)

Donderdag 23 november 2023 om 21:51

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Maurice begint zijn date met een leugen (video) Aan het begin van de date in de Lang Leve De Liefde-villa doet Maurice zich voor als tuinman. Antoinette trapt hierin, maar al snel laat Maurice weten dat hij haar date is. Gelukkig komen de gesprekken tussen de twee snel op gang: ze praten over intimiteit in een relatie en Antoinette laat weten dat ze echt een knuffelkont is, maar Maurice heeft zo zijn 'periodes'. Gaat dit een match opleveren? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Piet wil gelijk in bed knuffelen! Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: vindt Dave zijn date wel aantrekkelijk? "Beter als te oud" Bekijk deze video » Opmerkelijk moment in Lang Leve De Liefde: Jamal wordt in de vijver gegooid Bekijk deze video »
TV :

Aan het begin van de date in de Lang Leve De Liefde-villa doet Maurice zich voor als tuinman. Antoinette trapt hierin, maar al snel laat Maurice weten dat hij haar date is. Gelukkig komen de gesprekken tussen de twee snel op gang: ze praten over intimiteit in een relatie en Antoinette laat weten dat ze echt een knuffelkont is, maar Maurice heeft zo zijn 'periodes'. Gaat dit een match opleveren?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's