Willem in Expeditie Robinson na videoboodschap thuisfront: "Wat een teringlijers zijn het ook"

Willem in Expeditie Robinson na videoboodschap thuisfront: "Wat een teringlijers zijn het ook"

Omdat Willem de immuniteitsproef in Expeditie Robinson gewonnen heeft mag iedereen een videoboodschap van het thuisfront zien. Dat zorgt voor de nodige tranen bij Willem en ook bij de anderen.

Teringlijers
Hij reageert na de lieve woorden van zijn vriendin, stiefvader en moeder op een heel bijzondere manier. "Wat een teringlijers zijn het ook", aldus het expeditielid. Vervolgens vertelt hij over het romantische gebaar dat hij voor zijn vriendin heeft gemaakt vlak voor zijn vertrek.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hieronder.

Willem in <em>Expeditie Robinson</em> na videoboodschap thuisfront: &quot;Wat een teringlijers zijn het ook&quot; Omdat Willem de immuniteitsproef in Expeditie Robinson gewonnen heeft mag iedereen een videoboodschap van het thuisfront zien. Dat zorgt voor de nodige tranen bij Willem en ook bij de anderen. TeringlijersHij reageert na de lieve woorden van zijn vriendin, stiefvader en moeder op een heel bijzondere manier. "Wat een teringlijers zijn het ook", aldus het expeditielid. Vervolgens vertelt hij over het romantische gebaar dat hij voor zijn vriendin heeft gemaakt vlak voor zijn vertrek. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hieronder. Op X heeft de aflevering bij de kijker van alles teweeg gebracht. Bekijk hieronder een greep uit de reacties: Op afvallerseiland vond ik Mark wel een grappige vent en gunde hem de overwinning. Inmiddels laat hij een andere Mark zien en wil hij het spel en de regels bepalen (een soort van Radmilo wannabe?) Totaal niet erg als er nu iemand anders wint; Willem of zo! #expeditierobinson pic.twitter.com/03SjpCaR23— !n§r!d (@inkyopdrift) November 26, 2023 :[video:videos](ids:"604059,603981,603915" title:"") Ik heb een zwak voor huilende mensen ? mooi moment mannen #expeditierobinson pic.twitter.com/zqx01COe05— Cindy (@CDijkje1) November 26, 2023 Mark zijn libido is opeens terug….?Kost hem wel 3 splinters in z’n tong?#expeditierobinson pic.twitter.com/GfeIbryaHc— Starbuck (@starbuck68) November 26, 2023 ik ben het zo zat dat hier in nederland bij robinson nooit een tactisch spel mag worden gespeeld. HET IS ROBINSON! Geen ponykamp! een SPELshow waar je sociaal/strategisch de beste in moet zijn om het einde te halen. snappen jullie dat echt niet?! #expeditierobinson https://t.co/vrquJddTeM pic.twitter.com/ScxHQn0Ghw— Mrchipie (niels) (@NielssTuinstra) November 26, 2023 Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Krista belt bekenden na exit en vertelt over pestkoppen in Expeditie Robinson (video) Bekijk deze video » Iris Enthoven woedend op Willem Voogd tijdens eilandraad: "Jij bent echt een gore rat!" Bekijk deze video » Expeditie-kijkers maken Iris Enthoven zwart na eilandraad: "Ze is zelf een rat" (video) Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Willem in Expeditie Robinson na videoboodschap thuisfront: "Wat een teringlijers zijn het ook"

Op X heeft de aflevering bij de kijker van alles teweeg gebracht. Bekijk hieronder een greep uit de reacties:

:[video:videos](ids:"604059,603981,603915" title:"")

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV