Expeditie Robinson-afvaller tegen Willem Voogd: "Bedankt voor het verpesten van mijn droom"

Expeditie Robinson-afvaller tegen Willem Voogd: "Bedankt voor het verpesten van mijn droom"

<em>Expeditie Robinson</em>-afvaller tegen Willem Voogd: &quot;Bedankt voor het verpesten van mijn droom&quot; In Expeditie Robinson heeft de eilandraad beslist: Iris moet weg. Zij begrijpt het niet want Radmilo heeft immers aangegeven naar huis gestemd te willen worden. DroomIris eist een verklaring en die krijgt ze. Dan volgt een onverwachte twist en stapt Radmilo ook op. Bij het afscheid nemen snauwt Iris naar Willem Voogd, beter bekend als Mees Kees: "Jij bent echt een gore rat" en ze weigert hem te omhelzen. "Bedankt voor het verpesten van mijn droom", vervolgt de gedesillusioneerde Iris... Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Op X reageren de kijkers op de eilandraaduitkomst van Expeditie Robinson. Bekijk hieronder een greep uit de reacties: Mooi om te zien dat er 2 kampen zijn (op Twitter) met wie #ExpeditieRobinson mag winnen.Ik ben gewoon vol voor Mark, Guido en Floris waar er echt een groot merendeel voor Jochen, Willem en Ilse is.Gebeurt niet vaak.Hup wie der wint— LangeToepie (@LangeToepie) November 19, 2023 Klasse gespeeld door team Willem! Krokodillentranen ten spijt.Mark lacht in zijn vuistje. #Expeditierobinson— Ferdinand B. Dam (@_FD__) November 19, 2023 Dus Ilse en haar team wanneer zij het doen is het wel eerlijk omdat ze een reden hebben maar de andere team hadden ook een reden maar dan is het niet eerlijk? pff ga weg aub blijkbaar moet er iemand zielig gevonden worden (krista) en dan is het niet oké #expeditierobinson— Jessica (@Jessica75933100) November 19, 2023 Robinson Spoilers:Wat speelt Radmilo een ontzettend ranzig spelletje. Krista er met veel bombarie uit gooien en vervolgens WEER vragen om op hem te stemmen?Ik vind het zo'n smerige streek. Hij had er vorige aflevering gewoon uit moeten gaan. Arme Krista.#ExpeditieRobinson— Mika is going to the Eras Tour Stockholm N3!! (@mika_ljm) November 19, 2023 Bekijk ook Kijkers op X woest over pester Radmilo na wegstemmen Krista: 'Stuk stront' (Expeditie Robinson) Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson-afvaller tegen Willem Voogd: "Bedankt voor het verpesten van mijn droom"
Sunday 19 November 2023 om 22:37

In Expeditie Robinson heeft de eilandraad beslist: Iris moet weg. Zij begrijpt het niet want Radmilo heeft immers aangegeven naar huis gestemd te willen worden.

Droom
Iris eist een verklaring en die krijgt ze. Dan volgt een onverwachte twist en stapt Radmilo ook op. Bij het afscheid nemen snauwt Iris naar Willem Voogd, beter bekend als Mees Kees: "Jij bent echt een gore rat" en ze weigert hem te omhelzen. "Bedankt voor het verpesten van mijn droom", vervolgt de gedesillusioneerde Iris...

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Op X reageren de kijkers op de eilandraaduitkomst van Expeditie Robinson. Bekijk hieronder een greep uit de reacties:

Actuele video's

Meer actuele video's