Grote verrassing in Boer zoekt vrouw: Haico naar reünie met weggestuurde Ellen!

Grote verrassing in Boer zoekt vrouw: Haico naar reünie met weggestuurde Ellen!

Grote verrassing in <em>Boer zoekt vrouw</em>: Haico naar reünie met weggestuurde Ellen! De kijkers reageerden zondagavond dolenthousiast op de reünie van Boer zoekt vrouw. Niet alleen hebben boerin Claudia en boer Richard een nieuwe liefde gevonden, Haico zorgde voor een grote plottwist. Kijkers zagen al vonk Haico en EllenHaico arriveerde in zijn eentje bij de reünie, hij vertelde dat het niks was geworden tussen hem en Jasmijn. Kijkers lieten eerder al massaal weten dat Haico de verkeerde keuze had gemaakt en Ellen had moeten kiezen. Eerder had de boer Ellen weggestuurd, maar de kijkers bleken het goed te hebben gezien. Inmiddels hebben de twee weer goed contact, Ellen kwam zelfs nog even naar de reünie om te laten weten dat ze aan het daten zijn… Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw met Haico en Ellen en het liefdesverhaal van Claudia en Paul hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Boer zoekt vrouw (@boerzoektvrouwofficial) Warme gevoelens tussen boer Piet en Anke in Boer Zoekt Vrouw: 'We voelen kriebels' (video) Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Claudia is dol op haar ‘Paultje’, ‘het klopt gewoon allemaal’ Bekijk deze video »
Maandag 27 november 2023 om 10:36

De kijkers reageerden zondagavond dolenthousiast op de reünie van Boer zoekt vrouw. Niet alleen hebben boerin Claudia en boer Richard een nieuwe liefde gevonden, Haico zorgde voor een grote plottwist.

Kijkers zagen al vonk Haico en Ellen
Haico arriveerde in zijn eentje bij de reünie, hij vertelde dat het niks was geworden tussen hem en Jasmijn. Kijkers lieten eerder al massaal weten dat Haico de verkeerde keuze had gemaakt en Ellen had moeten kiezen. Eerder had de boer Ellen weggestuurd, maar de kijkers bleken het goed te hebben gezien. Inmiddels hebben de twee weer goed contact, Ellen kwam zelfs nog even naar de reünie om te laten weten dat ze aan het daten zijn…

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw met Haico en Ellen en het liefdesverhaal van Claudia en Paul hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Actuele video's

Meer actuele video's