Boer zoekt vrouw: Ellen zwaar teleurgesteld dat Haico niet voor haar koos, 'kwam wel binnen'

Boer zoekt vrouw: Ellen zwaar teleurgesteld dat Haico niet voor haar koos, 'kwam wel binnen'

<em>Boer zoekt vrouw</em>: Ellen zwaar teleurgesteld dat Haico niet voor haar koos, 'kwam wel binnen' In Boer zoekt vrouw maakte boer Haico volgens veel kijkers een opmerkelijke keuze. Hij ging voor Jasmijn en niet voor Ellen. “Die kwam wel binnen”, reageert een zwaar teleurgestelde Ellen. “Het feit dat ik verdrietig was over Haico zijn keuze was omdat ik toch wel dacht dat er iets tussen ons speelde. Ik voelde wel echt die klik.” De opnames vonden al even geleden plaats maar Ellen heeft het nog steeds moeilijk met de keuze van de boer. “Ik ben nog steeds wel verdrietig. Ik vind het nog steeds heel jammer.” Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Boer zoekt vrouw (@boerzoektvrouwofficial) Verliefdheid bij boerin Claudia in Boer Zoekt Vrouw? 'Word heel blij van je' (video) Bekijk deze video » Richard uit Boer Zoekt Vrouw heeft al wel idee naar wie zijn voorkeur uit gaat (video) Bekijk deze video » Zondag in Boer zoekt vrouw: Haico vindt het moeilijk om een dame naar huis te sturen Bekijk deze video »
Monday 13 November 2023 om 11:55

In Boer zoekt vrouw maakte boer Haico volgens veel kijkers een opmerkelijke keuze. Hij ging voor Jasmijn en niet voor Ellen. “Die kwam wel binnen”, reageert een zwaar teleurgestelde Ellen. “Het feit dat ik verdrietig was over Haico zijn keuze was omdat ik toch wel dacht dat er iets tussen ons speelde. Ik voelde wel echt die klik.” De opnames vonden al even geleden plaats maar Ellen heeft het nog steeds moeilijk met de keuze van de boer. “Ik ben nog steeds wel verdrietig. Ik vind het nog steeds heel jammer.”

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's