Onwijs grappige blunder van Victor Mids, bekijk de video

Onwijs grappige blunder van Victor Mids, bekijk de video

Maandag 27 november 2023 om 15:11

Victor Mids deelt een pijnlijke blunder. De bestickering van zijn MINDF*CK-bus heeft namelijk niet zo uitgepakt als hij heeft gewild... Steven Kazan ziet de blunder ook en kan er hard om lachen. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Onwijs grappige <em>blunder</em> van Victor Mids, bekijk de video Victor Mids deelt een pijnlijke blunder. De bestickering van zijn MINDF*CK-bus heeft namelijk niet zo uitgepakt als hij heeft gewild... Steven Kazan ziet de blunder ook en kan er hard om lachen. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. "F*CK iedereen"In het filmpje is te zien dat zijn bus is bestickerd met de tekst "MINDFCK. 103 challenges voor iedereen!" Als een deur openstaat van de bus, staat er alleen "FCK iedereen!" "Klein foutje in het design van de tourbus…" schrijf Victor bij de beelden op zijn Instagrampagina. "Voortaan deur open"In de reacties zien we dat mensen enorm om de beelden kunnen lachen. Steven Kazan reageert gevat: "Lekker met de deur open rijden voortaan." Anderen geloven niet dat dit per ongeluk is. "Sowieso dat dit bewust was, hahaha", schrijft iemand bijvoorbeeld. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook MINDF*CK oudejaarsspecial 2022: Victor Mids doet truc met oliebollen Bekijk deze video » Zien: Victor Mids mindfckt Irene Moors (video) Bekijk deze video »
Show :

"F*CK iedereen"
In het filmpje is te zien dat zijn bus is bestickerd met de tekst "MINDFCK. 103 challenges voor iedereen!" Als een deur openstaat van de bus, staat er alleen "FCK iedereen!" "Klein foutje in het design van de tourbus…" schrijf Victor bij de beelden op zijn Instagrampagina.

"Voortaan deur open"
In de reacties zien we dat mensen enorm om de beelden kunnen lachen. Steven Kazan reageert gevat: "Lekker met de deur open rijden voortaan." Anderen geloven niet dat dit per ongeluk is. "Sowieso dat dit bewust was, hahaha", schrijft iemand bijvoorbeeld.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's