Eerste beelden van Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland

Eerste beelden van Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland

Eerste beelden van <em>Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland</em> Martien, Maxime en Montana Meiland kijken samen met Erica de meest spraakmakende fragmenten van Chateau Meiland terug. In Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland, dat vanavond start, zien we o.a. een fragment waarin Martien door het oog van de naald kruipt. Martien had wel dood kunnen zijn volgens Erica. Bekijk het fragment van Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland hieronder. Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 november elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Zien: Erica Meiland rijdt Vivé aan, Maxime Meiland reageert pissig Bekijk deze video »

Martien, Maxime en Montana Meiland kijken samen met Erica de meest spraakmakende fragmenten van Chateau Meiland terug. In Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland, dat vanavond start, zien we o.a. een fragment waarin Martien door het oog van de naald kruipt. Martien had wel dood kunnen zijn volgens Erica. Bekijk het fragment van Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland hieronder.

Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 november elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's