Zien: Erica Meiland rijdt Vivé aan, Maxime Meiland reageert pissig

Zien: Erica Meiland rijdt Vivé aan, Maxime Meiland reageert pissig

Zien: Erica Meiland <em>rijdt</em> Vivé aan, Maxime Meiland reageert <em>pissig</em> In het fragment van Chateau Meiland hierboven, zien we dat Erica Meiland haar kleindochtertje Vivé aanrijdt tijdens een citytrip in Maastricht. Iedereen van de familie is ooggetuige, maar toch troost Erica de kleine meid niet. Dit maakt mama Maxime een beetje boos. Bekijk het fragment hierboven. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: Martien Meiland is klaar met de fans in Maastricht Bekijk deze video » Chateau Meiland: Nadège na jaren herenigd met Claire Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 21 november 2023 om 15:22

In het fragment van Chateau Meiland hierboven, zien we dat Erica Meiland haar kleindochtertje Vivé aanrijdt tijdens een citytrip in Maastricht. Iedereen van de familie is ooggetuige, maar toch troost Erica de kleine meid niet. Dit maakt mama Maxime een beetje boos. Bekijk het fragment hierboven.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's