Docuserie De laatste kans vanaf maandag op NPO 2: bekijk hier de trailer

Docuserie De laatste kans vanaf maandag op NPO 2: bekijk hier de trailer

Maandagavond start op NPO 2 de nieuwe documentaireserie De laatste kans. Deze serie, die wordt verteld als een roman, draait zoals de titel al doet vermoeden om de vraag hoe je alles uit het leven haalt als je nog maar één kans hebt. Hoe word je bijvoorbeeld succesvol, of hoe kun je die waarheid achterhalen? De personages vallen en staan weer op als ze er alles aan doen om hun einddoel te halen.

Bekijk de trailer van De laatste kans hieronder.

De laatste kans is vanaf maandag 27 november wekelijks om 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De laatste kans terugkijken via Gids.tv.

Docuserie <em>De laatste kans</em> vanaf maandag op NPO 2: bekijk hier de trailer Maandagavond start op NPO 2 de nieuwe documentaireserie De laatste kans. Deze serie, die wordt verteld als een roman, draait zoals de titel al doet vermoeden om de vraag hoe je alles uit het leven haalt als je nog maar één kans hebt. Hoe word je bijvoorbeeld succesvol, of hoe kun je die waarheid achterhalen? De personages vallen en staan weer op als ze er alles aan doen om hun einddoel te halen. Bekijk de trailer van De laatste kans hieronder. De laatste kans is vanaf maandag 27 november wekelijks om 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De laatste kans terugkijken via Gids.tv. ZIEN: documentaire De Biecht van Joran van John van den Heuvel vanaf woensdag op Videoland Bekijk deze video » Docuserie Acda en De Munnik: woorden van een ander start vrijdag: bekijk de trailer Bekijk deze video »
TV :
Docuserie De laatste kans vanaf maandag op NPO 2: bekijk hier de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's