Docuserie Acda en De Munnik: woorden van een ander start vrijdag: bekijk de trailer

Docuserie Acda en De Munnik: woorden van een ander start vrijdag: bekijk de trailer

Docuserie <em>Acda en De Munnik: woorden van een ander</em> start vrijdag: bekijk de trailer Acda en De Munnik vieren hun hereniging niet alleen met een concertreeks in de Ziggo Dome, maar ook met een documentaireserie. In Acda en De Munnik: woorden van een ander vertellen de muzikanten, hun vrienden en collega’s hun verhaal… Zien: Acda & De Munnik herenigd op het podium tijdens aftrap Ziggo Dome-concerten (video) Iconisch duoDeze serie volgt het muzikale duo vanaf het moment dat ze besloten om weer bij elkaar te komen. Thomas Acda en Paul de Munnik werden bij het grote publiek bekend in de jaren ’90 met hun hit Niet of nooit geweest en vele successen volgden. In maart 2015 gaven zij hun laatste optreden samen in Carré. Nu, acht jaar later komen ze weer samen voor optredens in de Ziggo Dome. De verhalen in Acda en De Munnik: woorden van een ander nemen je mee in de geschiedenis van dit iconische duo. Bekijk de trailer van Acda en De Munnik: woorden van een ander hieronder. Acda en De Munnik: woorden van een ander is vanaf vrijdag 3 november wekelijks om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Acda en De Munnik: woorden van een ander terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Acda & De Munnik: Morgen Wordt Fantastisch Bekijk deze video » Beau: zo heeft Paul de Munnik het na de breuk weer goedgemaakt met Thomas Acda Bekijk deze video » Acda en De Munnik komen na concert ook met nieuw album (video) Bekijk deze video »

Acda en De Munnik vieren hun hereniging niet alleen met een concertreeks in de Ziggo Dome, maar ook met een documentaireserie. In Acda en De Munnik: woorden van een ander vertellen de muzikanten, hun vrienden en collega’s hun verhaal…

Zien: Acda & De Munnik herenigd op het podium tijdens aftrap Ziggo Dome-concerten (video)

Iconisch duo
Deze serie volgt het muzikale duo vanaf het moment dat ze besloten om weer bij elkaar te komen. Thomas Acda en Paul de Munnik werden bij het grote publiek bekend in de jaren ’90 met hun hit Niet of nooit geweest en vele successen volgden. In maart 2015 gaven zij hun laatste optreden samen in Carré. Nu, acht jaar later komen ze weer samen voor optredens in de Ziggo Dome. De verhalen in Acda en De Munnik: woorden van een ander nemen je mee in de geschiedenis van dit iconische duo.

Bekijk de trailer van Acda en De Munnik: woorden van een ander hieronder.

Acda en De Munnik: woorden van een ander is vanaf vrijdag 3 november wekelijks om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Acda en De Munnik: woorden van een ander terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's